Η εταιρεία μας διαθέτει την επωνυμία Eco Carpet Clean, και δραστηριοποιείται στον τομέα καθαρισμού χαλιών και σαλονιών από το 2000. Όραμα του ιδρυτή Ανδρέα Ξηρογιάννη αλλά και των λοιπών μελών που απαρτίζουμε την εταιρεία, είναι η αναγέννηση, μέσα από τις στάχτες της παλιάς τεχνολογίας ανταποκρινόμενοι παράλληλα στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Οι καθαρισμοί σαλονιών και οι καθαρισμοί χαλιών αποτελούν για εμάς προσωπικό στοίχημα και εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να ικανοποιούμε στο απόλυτο τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Οι ρίζες του Ανδρέας Ξηρογιάννη από την Μικρά Ασία και η ιστορία της οικογένειάς του στον καθαρισμό των χαλιών, τοποθετούν την Eco Carpet Clean ανάμεσα στα καλύτερα ταπητοκαθαριστήρια.

Οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησε η εταιρεία μας με την πάροδο του χρόνου, συνέθεσαν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να επενδύσουμε στην απόκτηση και την γνώση χειρισμού του καλύτερου σύγχρονου εξοπλισμού που χρησιμοποιούν τα πιο ποιοτικά και επαγγελματικά ταπητοκαθαριστήρια παγκοσμίως. Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα καθαρισμού και ταυτόχρονα η διατήρηση της ποιότητας των χαλιών, αλλά και η ανάδειξή τους, ώστε να κοσμούν τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά ταυτόχρονα να διατηρούν ζεστασιά στις οικίες σας. Η τεχνολογία από μόνη της δεν φέρνει το αποτέλεσμα που σε κάνει μοναδικό. Έτσι, μετά από πολύχρονη προσπάθεια, καταλήξαμε στα πλέον οικολογικά προϊόντα που προστατεύουν όχι μόνο εσάς και τα παιδιά σας από την σκόνη και τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες. Προστατεύουμε την περιουσία σας, φροντίζοντας να διατηρούμε την ποιότητα των χαλιών σας με τις εφαρμογές μας και συνάμα διατηρούμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ο συνδυασμός αυτός μας τοποθετεί ανάμεσα στα καλύτερα ταπητοκαθαριστήρια. Είμαστε η Eco Carpet Clean και σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

οι συνεργατεσ μασ