Ο Καθαρισμός των Χαλιών σας

Γίνεται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τα οποία εγγυούνται όχι μόνο την εξαιρετική καθαριότητα και φρεσκάδα σαν να είχατε μόλις αγοράσει το χαλί σας, αλλά και την ασφάλειά του.
Ο Συνδυασμός των σύγχρονων μηχανών και των οικολογικών προϊόντων και η αγάπη μας για την δουλειά είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Eco Carpet Clean.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ

Οι τιμές στην Eco Carpet Clean διαμορφώνονται ανάλογα με τα τετραγωνικά και αφορούν ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

Καθάρισμα

Απολύμανση

Φύλαξη

Παράδοση

ΕΩΣ 24ΤΜ

Καθάρισμα: ✔️

Απολύμανση: ✔️

Φύλαξη: ✔️

Παράδοση: ✔️

4,50€/ΤΜ*

25TM ΕΩΣ 34ΤΜ

Καθάρισμα: ✔️

Απολύμανση: ✔️

Φύλαξη: ✔️

Παράδοση: ✔️

4,40€/ΤΜ*

35ΤΜ ΚΑΙ ΑΝΩ

Καθάρισμα: ✔️

Απολύμανση: ✔️

Φύλαξη: ✔️

Παράδοση: ✔️

4,30€/ΤΜ*

*Στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και ΔΕΝ αφορούν χειροποίητα Χαλιά τα οποία χρήζουν ειδικής φροντίδας.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Παραλαβή

Η παραλαβή γίνεται από τον χώρο σας κατόπιν ραντεβού την ώρα που επιθυμείτε, λαμβάνοντας από εμάς αποδεικτικό παραλαβής με μοναδικό κωδικό που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα χαλιά σας άμεσα.

Τίναγμα

Το τίναγμα των χαλιών βοηθάει στην απομάκρυνση της άμμου, σκόνης, ακάρεων και όλων των ειδών μικροβίων που ζουν στις ίνες των χαλιών σας πετυχαίνοντας έτσι τον βαθυτερο καθαρισμό τους.

Καθαρισμός

Οκαθαρισμός των γίνεται με Πλυντήριο χαλιών σχεδιασμένο να προσφέρει υψηλών απαιτήσεων καθαρισμό στα χαλιά με 18 περιστρεφόμενες βούρτσες αφήνοντας τα χαλια όσο πιο καθαρά γίνονται και ταυτόχρονα προστατεύοντάς τα.

Άπλωμα

Ηδιαδικασία του απλώματος γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπο σκιά και σε κλειστούς χώρους, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες..

Συσκευασία

Ο Πάγκος συσκευασίας είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα με αυτόματο μέτρημα και σκούπισμα και απο τις δύο πλευρές του χαλιού για τέλειο φινίρισμα. Γίνεται καταχώρηση των μέτρων του κάθε χαλιού με προσθήκη σχολίων και παρατηρήσεων σε ψηφιακή μορφή.

Φύλαξη

Τα συσκευασμένα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικά για την φύλαξη τους ράφια ,που βρίσκονται σε χώρους ελεγχόμενης υγρασίας. Ετσι τα χαλιά σας παραμένουν αποθηκευμένα και προστατευμένα μεχρι την στιγμή που θα σας τα επιστρέψουμε..

Παράδοση

Όταν αποφασίσετε να πάρετε τα χαλιά σας ένα τηλεφώνημα αρκεί. Θα σας τα επιστρέψουμε την μέρα και ώρα που επιθυμείτε έτσι ώστε να τα χαρείτε και πάλι καθαρά όπως την πρώτη μέρα που τα χρησιμοποιήσατε..