Υπηρεσίες

Η Eco Carpet Clean ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της παλιάς τεχνολογίας και φιλοσοφία της εποχής. Ο Ανδρέας Ξηρογιάννης έχοντας ρίζες από την Μικρά Ασία και οικογενειακή ιστορία στον καθαρισμό των χαλιών, με γνώσεις και εμπειρία που απέκτησε με την πάροδο του χρόνου, επένδυσε προς τον καλύτερο σύγχρονο εξοπλισμό.  Στόχος του η άριστη ποιότητα καθαρισμού και ταυτόχρονα την διατήρηση της ποιότητας των χαλιών.

Η τεχνολογία από μόνη της δεν φέρνει το αποτέλεσμα που σε κάνει μοναδικό. Έτσι, μετά από πολύχρονη προσπάθεια καταλήξαμε στα πλέον οικολογικά προϊόντα που προστατεύουν όχι μόνο εσάς και τα παιδιά σας από την σκόνη και τα ακάρεα, προστατεύοντας ταυτόχρονα  και την περιουσία σας.

Παραλαβή

Η παραλαβή γίνεται από τον χώρο σας κατόπιν ραντεβού την ώρα που επιθυμείτε, λαμβάνοντας από εμάς αποδεικτικό παραλαβής με μοναδικό κωδικό που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα χαλιά σας άμεσα.

Τίναγμα

Το τίναγμα των χαλιών βοηθάει στην απομάκρυνση της άμμου, σκόνης, ακάρεων και όλων των ειδών μικροβίων που ζουν στις ίνες των χαλιών σας πετυχαίνοντας έτσι τον βαθυτερο καθαρισμό τους.

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός των γίνεται με Πλυντήριο χαλιών σχεδιασμένο να προσφέρει υψηλών απαιτήσεων καθαρισμό στα χαλιά με 18 περιστρεφόμενες βούρτσες αφήνοντας τα χαλια όσο πιο καθαρά γίνονται και ταυτόχρονα προστατεύοντάς τα.

Άπλωμα

Η διαδικασία του απλώματος γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπο σκιά και σε κλειστούς χώρους, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Συσκευασία

Ο Πάγκος συσκευασίας είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα με αυτόματο μέτρημα και σκούπισμα και απο τις δύο πλευρές του χαλιού για τέλειο φινίρισμα. Γίνεται καταχώρηση των μέτρων του κάθε χαλιού με προσθήκη σχολίων και παρατηρήσεων σε ψηφιακή μορφή.

Φύλαξη

Τα συσκευασμένα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικά για την φύλαξη τους ράφια ,που βρίσκονται σε χώρους ελεγχόμενης υγρασίας. Ετσι τα χαλιά σας παραμένουν αποθηκευμένα και προστατευμένα μεχρι την στιγμή που θα σας τα επιστρέψουμε.

Επιδιορθώσεις

Ο χρόνος φθείρει τα χαλιά μας. Εμείς αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις σε χειροποίητα χαλιά για οποιαδήποτε φθορά και αν έχουν υποστεί με σεβασμό παντα στον τρόπο ύφανσης του κάθε χαλιού ξεχωριστά.

Παράδοση

Όταν αποφασίσετε να πάρετε τα χαλιά σας ένα τηλεφώνημα αρκεί. Θα σας τα επιστρέψουμε την μέρα και ώρα που επιθυμείτε έτσι ώστε να τα χαρείτε και πάλι καθαρά όπως την πρώτη μέρα που τα χρησιμοποιήσατε.